Uczyli luzować, filetować i improwizować. Fundacja Kuroniówka zorganizowała kolejną edycję Warsztatów z Racjonalnego Gotowania. Podczas bezpłatnego kursu Jakub Kuroń pokazywał, jak przygotować posiłki zgodnie z zasadą: „gotujemy smacznie z tego co mamy”. Uczestnicy kursu, podzieleni na trzy zespoły, przygotowali 15 różnych potraw. Kolejna edycja warsztatów już wkrótce!
Uczyli luzować, filetować i improwizować. Fundacja Kuroniówka zorganizowała kolejną edycję Warsztatów z Racjonalnego Gotowania. Podczas bezpłatnego kursu Jakub Kuroń pokazywał, jak przygotować posiłki zgodnie z zasadą: „gotujemy smacznie z tego co mamy”. Uczestnicy kursu, podzieleni na trzy zespoły, przygotowali 15 różnych potraw. Kolejna edycja warsztatów już wkrótce!
Wspólne gotowanie odbyło się w ostatni dzień stycznia w Centrum Społecznym Paca 40.
Fot. Rafał Gębura